Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

15/11/2007
La Nova Llei de Serveis Socials

El passat dijous dia 15 de novembre una representació del Sol del Solsonès va assistir al saló de congressos del Palau de Vidre de la Fira de Lleida a la conferència a càrrec de la Consellera del Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Carme Capdevila i Palau, i del Delegat Territorial d’Acció Social i Ciutadania de Lleida, Carles Vega.

Imatge de complement

Comptant amb una audiència massiva, tant la Consellera com el Delegat varen fer una àmplia explicació de la Llei de Serveis Socials de Catalunya (“Cap a l’estat català del benestar”).

El Sol del Solsonès, com tots els ciutadans, podem estar contents d’aquesta nova llei en benefici de tota la comunitat que té atenció des de petits a grans. Aquests nous projectes també contemplen la creació a Catalunya de 48.000 llocs de treball, amb programes d’inserció laboral, habitatges tutelats, creació de centres de dia, millor atenció pels discapacitats i salut mental, entorn de les famílies. En definitiva, per una millor societat de benestar i de convivència.