Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

17/12/2010
PRESENTACIÓ DE LA COORDINADORA D’ENTITATS DE SALUT MENTAL I ADDICCIONS FECAFAMM TERRES DE LLEIDA

 El divendres 17 de desembre, es va presentar a la sala Jaume Magre de Lleida  la Coordinadora d’Entitats de Salut Mental i Addiccions FECAFAMM Terres de Lleida.

PRESENTACIO COORDINADORA FECAFAMM

La coordinadora ha nascut amb l’objectiu d’aglutinar les diverses entitats socials que treballen en salut mental i addiccions per tal d’encarar el futur d’aquest col·lectiu conjuntament, per millorar  la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental, addiccions i de les seves famílies. 
Les associacions que formen la coordinadora són ASM la Noguera, ASM Pla d’Urgell, AADDMM Terraferma, Sol de Solsonès, SM Ondarasiò, Salut Mental Ponent i FECAFAMM.
El President de la Coordinadora, Josep Lavin, va presentar el full de ruta d'aquesta nova etapa. Va agrair la col·laboració de totes les entitats que han fet possible la creació de la coordinadora i va demanar la participació i col·laboració de tothom. 
La conclusió de la jornada de presentació va ser que s’han de dur a terme accions concretes per a les necessitats de les persones amb malaltia mental i/o addicció, perquè el seu futur sigui la inclusió.