Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

14/03/2014
VISITA DEL DELEGAT DEL DEPARTAMENT DEL GOVERN DE LA GENERALITAT DE LES TERRES DE LLEIDA EL SR. JOAN MARIA FARRÉ

El passat dia 14 de Març, el Sol del Solsonès varen tindre l’honor de rebre la visita del Sr. Joan Maria Farré delegat del Departament del Govern de la Generalitat de les Terres de Lleida.

Imatge de complement

Membres de la junta i del club social, presidits pel president Enric Serrà Mayà, li varen mostrar les instal·lacions de la entitat del Sol així com també l’exposició de ceràmica i de fotografia que duen a terme els membres del club social.
Va ser informat de totes les activitats que es porten a terme i de les accions que considerem importants per enguany, les tres Nits Literàries que enguany són els dies 30 d’agost on la celebrem a St. Llorenç de Morunys, 25 d’octubre a Solsona , 29 de novembre a Cardona, així com també el Cross de la Mosca Puck (PLEAS Pla Estratègic Antidrogues del Solsonès) que es celebrarà a primers de Juliol i el dia del Soci que es celebrarà el 13 de desembre.
Per part del Sr. Joan Maria Farré, es va mostrar molt conscient i amb tot respecte al treball que es duu a terme al Sol del Solsonès, oferint tota la seva col·laboració i sif¡gnant el llibre d’honor de l’entitat.
Des d’aqui donar-li gràcies per la seva generositat de visitar-nos.
Per tal de seguir els bons camins d’ajudar als més dèbils i al mes necessitats i amb la responsabilitat compartida, entre tots podem fer moltes coses.
“AJUDA’NS A AJUDAR”
Una vegada més moltes gracies Sr. Joan Maria Farré.