Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

16/05/2008
Fira de St. Isidre 2008

El Sol del Solsonès Associació de Familiars de Malalts Mentals i Drogodependents, com cada any ha participat a la Fira de St. Isidre celebrada els dies 16, 17 i 18 de Maig a Solsona.

Imatge de complement

Volem remarcar la bona participació de visitants, encara que degut a la pluja va minvar la concurrència, però tothom tenia ganes de fira i demostrant la satisfacció de gaudir de la bona pluja que en definitiva és un bé per a la humanitat.

El nostre estand va ser un punt d’informació dels nostres projectes del Sol del Solsonès, dels articles artesanals realitzats a mà pels usuaris del club social i també de la tómbola que va servir per recollir alguns euros. Tot és necessari per tirar endavant aquest gran projecte del Sol.

Donem el nostre reconeixement i agraïment a totes les persones que ens han col•laborat en aquesta fira, així com a les autoritats locals, comarcals, Unió de Botiguers, al conseller de Governació de la Generalitat Jordi Ausàs, la Diputada al Congrés Conxita Torruella, i Ramon Alturo, senador a Madrid. Felicitem la comissió organitzadora de la Fira ja que s’ha de reconèixer el treball que comporta.

Anunciem que estarem presents el proper dia 24 a la tarda a la Fira d’Entitats Juvenils a Pinós (Ardèvol).
Diumenge dia 1 de Juny participarem amb la nostra parada en la V Fira del Caçador al parc Mare de la Font de Solsona. Us hi esperem!