Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

13/04/2011
VISITA DEL SINDIC DE GREUGES

El dimecres 13 d’abril al Sol del Solsonès vam rebre la visita de Sílvia Vèrnia, Directora d’Administració i Afers Socials del Síndic de Greuges. La Sra. Sílvia va ser rebuda pel president del Sol, Enric Serra, membres de la Junta Directiva, equip tècnic i usuaris del Club Social.

VISITA SINDRIC GREUGES

 En primer lloc se li van mostrar les instal·lacions, es va interessar, pel taller de ceràmica que estem realitzant els matins i se li va fer entrega d’un obsequi elaborat de forma artesanal al taller, seguidament la Sra. Sílvia va fer una explicació de quin tipus de reclamacions podem fer al Síndic de Greuges.
A la sala de juntes se li va informar de la historia del Sol del Solsonès i dels projectes que s’han anat fent al Sol fins el dia d’avui com el PLEAS ( Pla estratègic Antidroga del Solsonès i rodalies), els tallers, les Nits Literàries i Musicals, les exposicions, el projecte del CET, el projecte Arrela’t al Sol entre altres. També s’ha parlat de les reivindicacions més importants que afecten al col·lectiu de salut mental i addiccions.


El Sol del Solsonès agraeix al Síndic de Greuges la seva visita pel bé de la societat.