Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

05/07/2010
VISITA ALCALDE DE LA SEU AL SOL

El passat dilluns 5 de juliol vam tenir l’honor de rebre la visita de l’alcalde de la Seu d’Urgell Albert Batalla a la seu del Sol del Solsonès.

VISITA ALCALDE DE LA SEU

Albert Batalla i la comissió que l’acompanyava va mostrar molt interès per totes les activitats que es porten des de l’associació, pel personal que hi treballa i pel col·lectiu al que donem servei.
Se’ls va informar de com organitzem les activitats del Club Social i també sobre el PLEAS ( Pla Estratègic Antidroga del Solsonès i rodalies ) explicant-li les accions que s’estan duent a terme i les pròximes actuacions previstes.
També va mostrar especial interès per l’estudi que estem fent sobre la viabilitat d’un Centre Especial de Treball dedicat a la comercialització de productes de ceràmica on podrien treballar les persones amb malaltia mental o drogodependència.
Va firmar el llibre d’honor del Sol del Solsonès on va mostrar tot el seu suport en el nostre projecte i ens va animar a seguir endavant en la nostra tasca.
Al finalitzar la visita i com a mostra del nostre agraïment se li va fer entrega d’un clauer de ceràmica amb la imatge de l’escut de la Seu d’Urgell.