Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

16/05/2010
EL SOL A LA FIRA DE SANT ISIDRE

Un any més el Sol del Solsonès ha participat en la Fira de Sant Isidre. A l’estand del Sol hem realitzat una tómbola benèfica amb productes artesanals de ceràmica elaborats pels usuaris del Sol i venda de bosses d’herbes aromàtiques.

FIRA ISIDRE

Hem facilitat informació dels nostres projectes mitjançant programes i diversos díptics. En el taulell de l’estand també hi podíem trobar les enquestes elaborades pel PLEAS (Pla Estratègic Antidroga del Solsonès) dirigides a esbrinar el consum de drogues en els joves de la nostra comarca. 
Durant tot el cap de setmana varen passar per la fira milers de persones, tot i les inclemències del temps la gent va respondre a l’atractiu de la fira. 
En la inauguració de la Fira l’estand del Sol va ser visitat pel president de la Generalitat José Montilla, el president de la Diputació Jaume Gilabert, l’alcalde de Solsona David Rodríguez, el president del Consell Comarcal Marià Chaure, el president del Centre Tecnològic i Forestal Eduard Pallejà, el delegat del Govern a la Catalunya Central Jordi Fàbrega i el director de la Fira de Sant Isidre Albert Muntada.
També vam ser visitats pel diputat Francesc Pané i Sans, pel diputat i cap de llista per CIU a Lleida Albert Batalla, i en la cloenda ens va visitar la directora general d’agricultura i ramaderia Rosa Cubel. 
A tots ells se’ls va fer entrega d’un dossier amb les memòries de l’associació, el club social i el PLEAS.
Donem les gràcies a les autoritats, a tots els visitants i als organitzadors de la Fira ja que aquesta és una molt bona manera de fer país.