Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

14/11/2008
La diputada per CiU al Congrés, Sra. Conxita Tarruella visita el Sol del Solsonès.

 Aquest migdia el Sol del Solsonès ha rebut la visita de la diputada per CiU al Congrés, la Sra. Conxita Tarruella, acompanyada del vicepresident del Consell Comarcal del Solsonès, el Sr. Albert Muntada i del Sr. Tomàs, del Gabinet dels Diputats a Madrid.

Imatge de complement

 A l’entrar ha estat rebuda pel president del Sol del Solsonès, el Sr. Enric Serra Mayà, per membres de la junta directiva, membres de l’equip tècnic i per usuaris del club social. En Said, un dels usuaris, li ha entregat un ram de flors, en representació de tots els usuaris del club social i de l’associació.

Tot seguit la Sra.Tarruella, el Sr. Albert Muntada i el Sr. Tomàs s’han reunit amb el president de l’associació, membres de la junta directiva, membres de l’equip tècnic i varis usuaris.

Durant la reunió s’ha parlat, entre d’altres coses, del funcionament del Sol. Ella, a través de la pàgina web, n’està ben informada.

La senyora Tarruella és una persona molt sensible i bona coneixedora de les patologies relacionades amb la salut mental i amb drogoaddiccions. Treballa a la Comissió Nacional.

És un objectiu fonamental que el Sol del Solsonès sensibilitzi als polítics de les patologies abans esmentades.

Agraïm la visita molt atentament.

Sol del Solsonès