Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

30/08/2014
VI NIT LITERÀRIA DE LA VALL DE LORD

El passat 30 d’agost vam celebrar la VI Nit Literària i Musical de la Vall de Lord.

Volem amb aquest escrit agrair a tots els que han fet possible aquest acte solidari ple de poesia, gimnàstica, música i cant, a la bona gent de la Vall de Lord, les autoritats de Sant Llorenç de Morunys, La Coma i la Pedra i Guixers, el Club de Jubilats l’Arcada per la seva implicació en l’organització de la vetllada i, naturalment a tots els joves i grans artistes i músics i a la Coral de Sant Llorenç, que s’han prestat incondicionalment a fer aquesta gran festa. No podem oblidar els col·laboradors que amb la seva generositat han demostrat la sensibilitat per ajudar al Sol del Solsonès des d’on es treballa  per la salut mental i contra les adiccions.

Al final de l’acte les autoritats van fer entrega a cada participant d’un petit obsequi de ceràmica realitzats pels usuaris del Club Social del Sol del Solsonès.

Per tots els que pateixen aquestes patologies i els seus familiars, els animem a seguir el camí que els porti a tenir una millor qualitat de vida.

Tinguem prudència i esperança, i és amb aquest esperit de sensibilitat compartida que entre tots podem fer moltes coses i aconseguir un món millor.

En nom d’aquesta família del Sol del Solsonès, rendim aquest homenatge de gratitud i afecte a la bona gent de la Vall de Lord pel seu eficaç treball, generositat i dedicació. Per molts anys puguem celebrar aquest solidari esdeveniment. Fins l’any que ve tot i seguint els bons camins de Jesús.

AJUDAN’S A AJUDAR!!!!!