Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

26/08/2007
JO TAMBÉ HE CAMINAT AMB EL SOL

Diumenge passat dia 26 d’agost, als volts de les 10 del matí, es va donar la sortida a la 5ª Caminada Popular al Castellvell. Hi ha haver una gran afluència de participació. Aquesta caminada es fa per donar un granet d’arena a favor dels malalts mentals i drogodependents. Mica en mica es percep un canvi positiu en la sensibilització cap a aquesta franja de població : ja no és un tabú com era anys enrera.

Imatge de complement

Des d’aquí donem gràcies a la gent que ha fet possible aquesta nova edició de la caminada amb la seva participació, així com la participació del Conseller d’ Acció Social i Ciutadania del nostre Excel•lentíssim Ajuntament de Solsona, el Sr. David Rodríguez i família.

Es va fer entrega de tres plaques de record, la primera al nen Albert Rodríguez, de 7 anys, que va ser el primer a arribar dalt. La segona placa es va entregar a la participant més gran, la Sra. Ramona Barrera amb 84 anys. La tercera va ser per a la participant més petita de tots, na Tate Llin, de 4 anys. Per molts anys a tots!.

Una de les Treballadores Socials del Sol, na Leila Ribes, en referència al motiu de la caminada, ens comenta: “ aquesta caminada es fa per sensibilitzar la gent de Solsona, i donar-los la oportunitat de col•laborar amb la nostra associació a través d’un esport lúdic com és caminar fins a un monument emblemàtic de la ciutat”.

Una de les participants, la Sra. Elisabet Costa, comenta: “Aquestes caminades estan molt bé, i a més a més, sensibilitzen a la gent per què se’n adonin de que es tracta d’una malaltia”.

Esperant el mateix èxit per l’any que ve, ens acomiadem molt afectuosament amb confiança i esperança .

Enric Serra Serra