Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

27/11/2008
Signatura de la subvenció de La Caixa al Sol del Solsonès pel projecte “Educa’t: i si fossis tu?”

 Avui dia 27 de novembre una comissió del Sol del Solsonès formada pel president de l’associació, el Sr. Enric Serra, la Sra. Marta Garriga, coordinadora, la Sra. Maria Díaz, tècnica, i la secretària de la junta, Trinitat Esteve, s’ha reunit amb la directora de l’oficina de La Caixa, la Sra. Mireia Puigpinós, i directius de les diferents sucursals de La Caixa de Solsona per signar la documentació de la subvenció pel projecte “Educa’t: i si fossis tu?”.

Imatge de complement

 Es tracta d’un ajut de 2950€ per un projecte de prevenció sobre les malalties mentals a les escoles de Solsona i comarca.

El fet que La Caixa col·labori amb el Sol del Solsonès és molt important. Gràcies als seus ajuts el els usuaris i plantilla del Sol del Solsonès poden gaudir, des de fa temps, de calefacció al local social. Ara amb aquest nou ajut es podrà dur a terme el projecte d’anar a les escoles i famílies per tal de prevenir sobre els trastorns mentals que puguin patir els nens quan tenen entre 10 i 15 anys.

Cal dir que una de les comarques on la gent està més sensibilitzada de Catalunya és el Solsonès, el qual reconeix la tasca que fa i ha estat fent el Sol del Solsonès.

La tècnica, Maria Díaz, ha explicat el projecte “Educa’t: i si fossis tu?” i els quatre eixos fonamentals del mateix són:
• Sensibilització a les escoles
• Teatre: es planteja la possibilitat que els malalts mentals o una companyia que encara està per decidir realitzin obres de teatre d’acord amb les línies mestres del projecte.
• Que joves vinguin al Sol del Solsonès i puguin fer de voluntaris. Això pot tenir una doble repercussió: que els malalts se sentin més recolzats i que els voluntaris prenguin consciència del que són els trastorns mentals.
• Difondre l’experiència dels joves a través de la radio, la premsa, etc.

El Sol del Solsonès agraeix de tot cor a La Caixa pel seu ajut.