Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

10/02/2009
El Sol del Solsonès inicia la 2a fase del Pla d'Inserció Laboral "ACCEPTA'NS: VOLEM TREBALLAR"

 

El Sol del Solsonès inicia la 2a fase del Pla d'Inserció Laboral "ACCEPTA'NS: VOLEM TREBALLAR"

Aquesta fase té com a objectiu donar a conèixer el Pla d’Inserció, primerament, a les institucions, entitats i empreses més representatives de la comarca: Ajuntament de Solsona, Consell Comarcal, Associació d’Empresaris del Solsonès, CTFC i TRADEMA. I, en segon terme, a les PIMES del Solsonès.

El passat dilluns dia 9 de febrer, la coordinadora Marta Garriga i la insertora laboral Yolanda Carvajal es van reunir amb el Sr. David Rodríguez, regidor d’Acció Social i la Sra. Carme Colilles, cap dels Serveis Socials, ambdós de l’Ajuntament de Solsona. Durant la reunió es van donar a conèixer els objectius del Pla, la borsa de treballadors i les tasques que poden realitzar els usuaris i usuàries de l’Associació adherits a aquest projecte d’Inserció Laboral. També se’ls va informar sobre els avantatges fiscals a llarg termini d’inserir una persona discapacitada a la plantilla de l’Ajuntament.

Paral·lelament, des del passat divendres dia 6 de febrer, les persones adherides al Pla d’Inserció estan rebent Formació i Orientació Laboral, per tal d’augmentar les garanties d’èxit d’inserció al món laboral ordinari. Aquest taller no només tracta els aspectes relacionats amb la cerca activa de feina sinó que aprofundeix en els aspectes psicològics de desenvolupament d’una ocupació: hàbits, relació amb els companys, resolució de conflictes, intel·ligència emocional, etc. Aquest taller es duu a terme de manera conjunta i coordinada per la Yolanda Carvajal, en matèria laboral, i per la Laura Rafart, educadora social, en quant als aspectes psicològics.