Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

19/08/2010
CONCERT D'AIMS AL SOL DEL SOLSONÈS

El Sol del Solsonès va rebre el passat dijous 19 d’Agost a les 18 hores la visita dels membres de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS). 

CONCERT AIMS3

Com ja s’havia fet en anys anteriors els músics de l’Acadèmia varen tenir la sensibilitat d’oferir-nos un meravellós concert dut a terme pels seus músics i intèrprets, que ens feren arribar l’essència de les peces a tots els assistents. El concert constà de tres actuacions, la primera duta a terme per l’Anna Karen Rodríguez al violoncel i la Janine Capella al piano, aquest duet ens tocar una peça de Schumann “Adagio i Allegro”. Acte seguit va actuar María Grazia Corino al violí i en Jordi Farran al piano, ells ens interpretaren una peça de Beethoven “ Romança”. La última peça va ser interpretada de forma magistral per la jove d’origen romanès Maria Mihai que tocà el violí i fou acompanyada per Jordi Farran al piano, ells ens obsequiaren amb l’obra de Saint-Saens i Ysaÿe anomenada Capriccio sobre un vals. L’acte fou presentat per mossèn Joan Clos, la cloenda a càrrec del president Enric Serra i es va obsequiar als membres d’AIMS amb un detall fet amb ceràmica al Sol.

 

Volem donar les gràcies a aquests formidables músics que ens van fer gaudir del seu virtuosisme, apropant la música al si de la societat i obrint els sentits de tots aquells que hi assistirem.