Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

25/02/2014
VISITA DE LA DIPUTADA DE CIU DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA Mª ANTONIA PUBILL I LA CONSELLERA DEL CONSELL COMARCAL DEL SOLSONÉS Mª ANGELS TARIBÓ

El dia 25 de febrer  els membres del Club social , juntament amb el President , membres de junta i membres de l’equip tècnic  vam rebre la visita de la diputada de CIU  de la Diputació de Lleida Ma Antonia Pubill i la consellera del Consell Comarcal del Solsonés Ma Angels Taribó.

Imatge de complement

El Sr Enric Serra va exposar-los-hi  tots els projectes  que actualment estem portant a terme i quin són els projectes de futur que voldríem instaurar. Es fa fer especialmente énfasi al tema de promoció de la salut i a la prevenció de drogues.  També es va informar de l’activitat que tenim en ment de fer un cross  protagonitzat per la Mosca Puck  per tal de fomentar un estil de vida saludable obert a la joventut de la comarca i rodalies.
La Sra diputada ens va fer l’honor de dedicar unes paraules valorant la tasca feta i animant-nos a seguir treballant i va quedar recollit en el llibre d’honor de la casa.
En acabar la visita, se li va fer entrega d’un ram de flors i d’uns obsequis de ceràmica  realitzats pels usuaris/es  del centre.   El Jordi ens fa amenitzar la visita amb un parell de cançons amb la seva guitarra.
Anem seguint els bons camins i  junts compartint la responsabilitat  podrem fer moltes coses
“ Amb fe i  esperança“