Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

10/10/2011
GRÀCIES A TOTS

 Aquest cap de setmana  Solsona ha esdevingut la capital catalana en pro de la salut mental i les addiccions

VOLUNTARIS PRO SALUT MENTAL

A estat una gran diada festiva i reivindicativa de la qual han gaudit més de 1000 persones. Aquest esdeveniment tant important pel Sol del Solsonès i per tota la comarca no hauria estat possible sense l’ajuda desinteressada de molta gent.

Es per això que aquestes paraules van dedicades a tots ells. Gràcies a l’Ajuntament de Solsona, Consell Comarcal del Solsonès, Colla gegantera del Carnaval de Solsona, Associació de festes del carnaval, castellers de Solsona, Orquestra Patinfanjàs, Els trabucaires, Cal Camps, Cal Candi, Forn de Sant Joan, Cal Jaumet, Gremi d’Hosteleria del Solsonès, Begudes Delfí, Voluntaris de la comarca que ens van servir l’àpat de manera extraordinària, alumnes de l’Escola Arrels, Mag Pere, Diputació de Lleida, Stressband, Caprabo, Decser, Ninot de paper, Iniciatives i foment del Solsonès, Ajuntament de Navès, Ajuntament de Pinós, Ajuntament d’Olius i Ajuntament de Riner, als nostres presentadors Josep Angel Colomes i Noemí Vilaseca, a la brigada de l’Ajuntament de Solsona, a l’Iker i a l’Oscar.

A tots vosaltres: GRÀCIES PER FER QUE LES PERSONES AMB MALALTIA MENTAL i ADDICCIONS  I ELS SEUS FAMILIARS HAGIN TINGUT UN DIA MOLT ESPECIAL!!!!