Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

11/10/2008
Dia Mundial de la Salut Mental 2008 - Prioritat Global

 Una bona colla d’usuaris del Club Social Sol del Solsonès, membres de l’equip tècnic i el president de l’entitat, van participar als actes celebrats a Barcelona en commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental. 

Imatge de complement

 Primer de tot ens vam reunir a la plaça Sant Jaume on el periodista Antoni Bassas va llegir un manifest sobre «salut mental, prioritat global». 

Acte seguit, vam fer una mica de ballaruca amb la Batukada a càrrec del grup Brincadeira, i vam fer una passejada fins al Parc de la Ciutadella. Allà, les diferents autoritats com el President de la FECAFAMM, l’Honorable Consellera d’Acció Social i Ciutadania Carme Capdevila i el tinent d’alcalde de la ciutat de Barcelona, entre d’altres, van expressar el seu compromís per a la millora de l’atenció d’aquest col•lectiu. 

Després ens esperava un dinar-pícnic molt bo, una representació teatral a càrrec del Club social «El roure», que va ser molt divertida, i finalment una actuació musical.

Vam passar un dia molt divertit i en companyia d’altres persones molt agradables. 

Des d’aquí només ens resta felicitar a totes les persones que van organitzar els diferents actes i a tots/es els voluntaris i col•laboradors que van fer possible un dia tan fantàstic que ens impulsa a treballar per millorar la qualitat de vida de les persones amb malaltia mental i els seus familiars.