Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

20/08/2016
VIII Nit Literària i Musical de la Vall de Lord

El 20 d’agost  ens  vem tornar a retrobar amb tots els artistes i músics de la Vall de Lord per celebrar conjuntament  la VIII Nit Literària i Musical al teatre municipal de Sant Llorenç de  Morunys.

Imatge de complement

Va ser una gran i agraïda vetllada que vam compartir tots plegats.  Vam  riure,  vam cantar, ens vam emocionar i sobretot vam estar tots junts  treballant per a un projecte en comú.

A l’acabar l’acte les autoritats van obsequiar els participants amb un obsequi realitzat per els /les usuaris  del Club Social.

L’entitat del Sol del Solsonès  agraeix  la col·laboració  a tots els artistes , a les autoritats de  Sant Llorenç de Morunys, la Coma i la Pedra i de Guixers per el seu suport i acompanyament.

Aquest acte  ha estat possible també gràcies al gran esforç i dedicació dels integrants del Club de Jubilats L’Arcada i a tots els col·laboradors/es  que amb , la seva generositat, han participat en la realització del programa i difusió de l’acte.

Per finalitzar agrair a tots els assistents a l’acte la seva  sensibilitat i ajuda al Sol del Solsonès per donar-nos ànims  per seguir treballant en aquest projecte .

Desitgem i esperem seguir amb la vostra generositat i suport per a realitzar aquest esdeveniment solidari .  Moltes gràcies !