Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

26/06/2009
VISITA DELS MEMBRES DEL ROTARY CLUB DE SOLSONA A LA SEU DEL SOL DEL SOLSONÈS

El passat divendres, 26 de juny, els membres del Rotary Club van visitar la seu del Sol del Solsonès, van fer l’entrega de 600 euros per a la tasca que s’està portant a terme de sensibilització i donar a conèixer totes les activitats de l’associació, relacionades amb trastorns mentals i adiccions (alcoholisme, tabaquisme,i drogues), a travès dels mitjans de comunicació i del butlletí trimestral de l’entitat.

Imatge de complement

El president del Sol del Solsonès, Enric Serra, en nom de la Junta Directiva, l’equip tècnic i del Club Social del Sol del Solsonès va agraïr aquesta generositat als membres del Rotary Club de Solsona, que desde la seva fundació porten a terme aquesta acció humanitària d’ajudar als dèbils i vulnerables.
En aquests moments hem de ser conscients tots que en aquest món hi ha milions de persones a la pobresa però amb fe, esperança i generositat, podem millorar la qualitat de vida de molta gent.
Una vegada més donem les gràcies i el reconeixement als membres del Rotary Club de Solsona per saber compartir la responsabilitat.

El president,

Enric Serra.