Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

24/10/2009
VII NIT LITERARIA I MUSICAL DEL SOL DEL SOLSONÈS A SOLSONA

El passat dia 24 d’octubre es va celebrar la 7a Nit Literària i Musical del Sol del Solsonès al teatre comarcal de Solsona, amb una gran assistència de públic que varen seguir amb molt interès i satisfacció totes les actuacions.

Imatge de complement

Entre les autoritats assistents hi havia el Sr. David Rodriguez, regidor d’acció social i ciutadania de l’Ajuntament de Solsona, el Sr. Marià Chaure, president del Consell Comarcal del Solsonès, i els regidors Martí Abella i Josep Lluís Caelles, i Enric Serra President del Sol del Solsonès.
La Nit del Sol s’emmarca dins dels actes amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental. És una tradició que es ve celebrant a Solsona amb molta motivació i sensibilització. Un dels punts fonamentals és la participació de grups musicals, poetes, cantants i corals, i presentadors que any rere any participen de manera desinteressada.
El Sol del Solsonès està molt agraït a tots els col.laboradors, participants, autoritats i públic. Amb fe i esperança retrobem-nos tots el proper any.