Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

11/11/2008
08.11.08 Inauguració de l’exposició de fotografies del club social del Sol del Solsonès a Cardona

 El passat dia 8 de novembre es va inaugurar l’exposició de fotografies del taller de fotografia del club social del Sol del Solsonès a la vila de Cardona. L’exposició està ubicada a la Sala Gòtica de l’Ajuntament de Cardona.

Imatge de complement

 Vam comptar amb l’assistència de l’alcalde de Cardona, el Sr. Josep Maria Sala, de la regidora de Benestar Social, la Sra. Montserrat Obradors, i d’altres regidors, així com de representants de la Creu Roja de Cardona i també del mestre monitor que duu a terme els tallers, el Sr. Josep Albets (Llàtzer). Igualment van assistir a l’acte el president del Sol, el Sr. Enric Serra, la coordinadora del Sol del Solsonès, la Sra. Marta Garriga, i bona part dels participants del taller de fotografia.

Aquest és el segon any que es duu a terme l’exposició fotogràfica a Cardona, la qual ha estat molt ben acollida. Hi ha una gran col•laboració de l’Ajuntament i de la Creu Roja de Cardona.

Moltes gràcies a l’Ajuntament i a la Creu Roja de Cardona per la seva col·laboració i als ciutadans i ciutadanes de Cardona. Volem agrair especialment al noi que vigila l'exposició entre setmana, Pere Vila, per la seva ajuda.