Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

22/12/2007
Exposició a Cardona

El dissabte dia 22 es va inaugurar la primera exposició de fotografies del taller de fotografia del Sol del Solsonès a la sala gòtica de l’Ajuntament de Cardona.

Imatge de complement

A l’acte hi van assistir Josep Maria Sala, alcalde de Cardona, Montserrat Obradors, regidora d’acció social i ciutadania de l’Ajuntament de Cardona, la presidenta de la Creu Roja de Cardona , Sra. Maria Lluïsa García , el Sr. David Rodríguez, regidor d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Solsona, que va acompanyar als representants del Sol del Solsonès Enric Serra, president, la coordinadora del club social, Leila Ribes, i el monitor del taller, Josep Albets (Llàtzer).

L’acte va ser molt emotiu i entranyable per la bona sintonia i col•laboració entre l’Ajuntament i la Creu Roja de Cardona i el Sol del Solsonès.

Portem dos anys de col•laboració i un dels punts importants és el transport, dues vegades per setmana, del qual es beneficien nou usuaris de Cardona i que assisteixen a diferents tallers al club social del Sol del Solsonès. Un d’aquests tallers és el taller de fotografia, que després de quatre anys està demostrant estar en un nivell molt artístic i professional. Els assistents a l’acte varen valorar molt positivament aquesta exposició fotogràfica.

També es va parlar que el proper any 2008, durant la primera quinzena de novembre, Cardona acollirà la primera nit literària musical en la sala teatre. Serà una celebració semblant a la que venim celebrant cada any a Solsona, amb conjunts o amb participació de rapsodes, artistes, músics, i esperem que també hi participi la Coral de Cardona. La mateixa setmana s’exposarà una segona exposició de diferents manualitats del club social.

L’ajuntament de Cardona, la Creu Roja i La Caixa en col•laboració amb altres persones i entitats ens ajudaran a portar-ho a terme amb molta il•lusió.

Donem les gràcies l’Ajuntament de Cardona, a la Creu Roja, al regidor David Rodríguez de l’Ajuntament de Solsona, així com als assistents a l’acte.