Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

26/10/2008
25.10.08 VI Nit Literària i Musical del Sol del Solsonès

El passat dia 25 d’octubre es va celebrar la 6a Nit Literària i Musical del Sol del Solsonès al teatre comarcal de Solsona. Hi varen assistir sobre unes 200 persones. 

Imatge de complement

 Entre les autoritats assistents hi havia el Sr. Xavier Jounou, alcalde de Solsona, el Sr. Marià Chaure, president del Consell Comarcal del Solsonès, la Sra. Teresa Marfull, directora de la FECAFAMM de Catalunya, el regidor d’Acció Social i Ciutadania, Sr. David Rodriguez i el regidor Sr. Josep Antoni Peregrina.

La Nit del Sol s’emmarca dins dels actes amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental. És una tradició que es ve celebrant a Solsona amb molta motivació i sensibilització. Un dels punts fonamentals és la participació de grups musicals, poetes, cantants i corals, com tot seguit podreu veure en les següents fotos de cada participant.

El Sol del Solsonès està molt agraït per tots els col•laboradors, participants, autoritats i públic. Remarquem que és molt bonic que hi participi molta joventut. Amb fe i esperança retrobem-nos tots el proper any.

Volem donar les gràcies a Joieria i rellotgeria Cal Ester, al forn Cal Jaumet i Cal Candi per la seva col·laboració.