Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

09/11/2008
1a Nit Literària i Musical del Sol del Solsonès a Cardona

 El passat dia 8 d’octubre es va celebrar la 1a Nit Literària i Musical del Sol del Solsonès al teatre Els Catòlics de Cardona.

Imatge de complement

 Va haver-hi una gran audiència i una remarcable i generosa participació de grups musicals, corals i poetes, demostrant una excel·lent qualitat.

Va inaugurar l’acte la regidora de Benestar Social”, Sra. Montserrat Obradors. La presentació de les actuacions va ser a càrrec d'Elena Company. Durant l’acte es va fer una projecció de fotografies realitzades pels usuaris del Sol del Solsonès.

Van actuar la Coral de Freixinet amb Sardana “La Jove” i “Nkosi sikelel i Afrika” (himne africà), Santí Palma llegint l’escrit “Dicen de ellos”, Jesus Ratera i el seu nét Aleix Vilalta interpretant una paròdia, el grup d’Havaneres Salabró de Mar interpretant “Canó Palamós” i “Salabro de Mar” (inèdita), la Montserrat Canal recitant Manuel Bertran i Oriola, poeta cardoní, Miquel Martí i Pol i el “Paraigua”, els Joves Músics de Cardona i el Cor Jove de Cardona amb “Final feliç” (“Happy End”), “Climbin’ up the mountain” (espiritual) i “La Sardana de Cardona”. Tots van demostrar un alt nivell.

Abans de la cloenda el president del Sol del Solsonès, el Sr. Enric Serra, molt emocionat, va agrair a l’Ajuntament i a la Creu Roja de Cardona, i a tots els col·laboradors i participants. Va ser un esdeveniment magnífic, ple de emotivitat, il·lusió, fe i esperança.

La cloenda va ser a càrrec de l’alcalde de Cardona, el Sr. Josep Maria Sala, amb paraules d’agraïment i remarcant aquesta extraordinària celebració amb motiu de la salut mental i drogodependències.

Volem agrair a la noia que venia les entrades, Aurora Massana, per la seva col·laboració.

Moltes gràcies per la vostra assistència i col·laboració.