Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

30/11/2018
XI FESTA LITERÀRIA I MUSICAL DEL SOL DEL SOLSONÈS A CARDONA.

 

El dissabte 17 de novembre va tenir lloc a Cardona la 11ª edició de la Festa literària i musical organitzada per el Sol del Solsonès al Teatre els Catòlics.

Imatge de complement

 

La vetllada va transcórrer amb molt d’humor i animació. Vam tenir el gust de gaudir de diferents actuacions com són: els nois/es del teatre Traspunt,  els grups de hip hop, la veu i la guitarra de la Xènia Delgado, la veu i la guitarra del Jordi , el recital de poesies de la Montserrat Canal i, per acabar la festa, el grup de Sevillanas de la Casa d’Andalucia ens va oferir tres actuacions amb molt salero.

L’acte va cloure amb el sorteig final d’un dinar per a dues persones i el repartiment d’obsequis d’agraïment elaborats per els/les usuaris/es de la  nostra entitat.

Com cada any, Cardona ens acull i ens rep amb els braços oberts i ens sentim molt afalagats per  poder treballar de forma plegada.

 També agraïm la col·laboració que realitzen els diferents establiments i entitats donant suport a la realització del programa, juntament amb els treballadors del Teatre els Catòlics, per la tasca de llum i so, la venda d’entrades  i la presentació de l’acte de forma desinteressada  i voluntariosa.

Per acabar només ens resta agrair, l’enorme dedicació i esforç de la Montserrat Obradors per la gestió de tot l’acte així com als membres del consistori que any rere any ens animen a treballar i a seguir endavant amb el projecte de sensibilització envers les malalties mentals i les drogoaddiccions. .

Fins l’any vinent.