Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

06/03/2014
El SOL DEL SOLSONÈS VISITA L'AJUNTAMENT DE GUIXERS

Una comissio del Sol del Solsonès amb representants del Club Social ,presidida pel president Enric Serrà Mayà i Ramon Sala representant de la Vall de Lord, el dia 6 de Març vàrem visitar l’Ajuntament de Guixers on varen ser rebuts amb tot efecte per el Sr. Alcalde Marià Chaure, desprès d’una llarga conversa informant una vegada més del tot el tema que dúiem a terme al Sol del Solsonès; ens va fer entrega d’un donatiu amb destinació per a la publicitat del butlletí del Sol, on informem tots els esdeveniments de la nostra entitat, es una manera molt positiva per que la gent estigui informada.

Imatge de complement

També varen concretar que el proper dijous dia 3 de Juliol es farà una excursió del Sol del Solsonès per visitar el municipi de Guixers, fonamentalment el romànic, les esplèndides vistes de les seves valls i muntanyes, i un dinar a l’aire lliure a Sant Pere de Montcalb.
Agraïm tanta generositat i col·laboració del Sr.Alcalde, juntament amb el seu govern, que a la vegada ens ajuden a dur a terme tot aquest projecte i a tirar endavant.
Amb fe i esperança i amb aquesta generositat demostrada i amb la responsabilitat compartida, junts podem fer moltes coses.