Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

27/02/2008
Junta directiva de Catalunya de la FECAFAMM

El passat dia 27 de febrer es va portar a terme a la seu de la FECAFAMM la reunió de la junta directiva, a la qual va assistir el president del Sol del Solsonès, Enric Serra, i el Lluís Closa, fotògraf.

Imatge de complement

Els temes varen ser interessantíssims. Destaquem el Pla Director de salut mental i addiccions (2006-2015), amb un nou model d’atenció, els objectius estratègics, programa d’atenció a les famílies per aconseguir que la cartera de serveis de Salut Mental i Addiccions estigui realment orientada als usuaris i a les seves famílies, tot potenciant un model d’intervenció més actiu i comunitari, especialment per a les poblacions amb trastorns mentals més greus, integració funcional de la xarxa de salut mental i drogodependències, promoció de la salut mental en les famílies, Pla Integral per a l’atenció a les persones amb problemes de salut mental, i altres problemes i solucions per a una millora en la salut mental.

El Sol del Solsonès agraeix a FECAFAMM l’immens pla de treball que estan duent a terme en defensa dels col•lectius que pateixen aquestes patologies de salut mental. És un repte la valoració del qual es nota any rere any.

Les associacions i clubs socials són necessaris pel nostre país i estem treballant per un bé important pels pacients i les famílies.