Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

16/05/2011
EL SOL FIRMA UN CONVENI AMB CATALUNYA CAIXA

Dilluns 16 de maig, el president del Sol del Solsonès, Enric Serra, acompanyat de la coordinadora Marta Garriga, amb firmat un conveni amb Catalunya Caixa davant dels directors d’oficina Xavier Roca i Miquel Aguilera.

CONVENI CAIXA CATALUNYA

El conveni es el resultat de la convocatòria d’ajuts socials, per al projecte “T’escoltem i et recolzem”. Aquest projecte té l’objectiu  de donar suport als familiars de les persones amb malaltia mental i/o addiccions, a través de grups d’ajuda i teràpia. Aquest projecte es durà a terme a Solsona, Cardona, Sant Llorenç de Morunys i Oliana.  Estarà obert a tothom que ho necessiti. Qui estigui interessat es pot posar en contacte amb el Sol del Solsonès a través del telèfon 973483683 o via email al soldesolsones@yahoo.es. L’esmentat projecte fa anys que es volia dur a terme, però a estat gràcies a Catalunya Caixa que hem aconseguit el finançament. Creiem que es molt necessari a la comarca del Solsonès i rodalies.

Agraïm a Catalunya Caixa la seva generositat i que gràcies a ells puguem continuar treballant per millorar la qualitat de vida de les persones amb les que treballem i els seus familiars. 
Foto: Lluis Closa.