Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

16/12/2007
Missatge del president

El meu missatge és d’agraïment en primer lloc a tots els col•laboradors que han apostat per aquest projecte de salut mental i drogodependències portat a terme pel Sol del Solsonès. Sense la vostra ajuda i col•laboració no estaríem al lloc que estem

Imatge de complement

El desembre és l’últim mes de l’any, un mes ple de reflexió, de goig i d’alegria, i també de donar comptes de l’exercici de les empreses; també nosaltres ens toca de donar comptes mirant el que hem fet malament. No cal donar comptes pel que pensem que hem fet bé. Procurem de seguir el camí de la fe i de l’esperança fent costat als malalts, als familiars, als necessitats, sense mirar quin color tenen. Acollim a casa nostra, a la societat en general aquests benvinguts de diferents pobles allunyats del nostre país. Pensem que també pateixen per estar lluny dels seus respectius països. És per això que els hem d’acollir i demanem tots junts la PAU i la PROSPERITAT per tot el món.

També expresso un no rotund a les drogues, que destrueixen les vides de molts joves i de les seves famílies. Procurem d’estar units tots amb força i esperança i bona convivència a la societat.

Agraeixo la bona sintonia i treball de l’equip tècnic del Sol del Solsonès, dels usuaris del club social, de les famílies, dels membres de la junta i dels socis. Donem la mà a la salut mental.

Si em permeteu, dono les gràcies a Deu dient que la vida és bella, bonica, meravellosa i digna si la sabem servir.

Bones festes i una abraçada ben forta,

Enric Serra i Mayà