Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

13/11/2012
“ UN CAFÈ AMB L’ALCALDE ”

Dimarts passat dia 13 de novembre l’alcalde David Rodríguez va visitar el Sol del Solsonès. Va venir disposat a compartir un cafè amb nosaltres i que entenguéssim millor el funcionament de l’ajuntament de Solsona.

Imatge de complement

Ell ja té per costum fer el cafè amb els contribuents per tal de saber les necessitats de cadascú.
El Sr. Enric, president del Sol del Solsonès va fer la presentació tot exposant la bona relació que existeix entre l’ Ajuntament i el Sol.
Es va parlar del nombre d’habitants que té el Solsonès, 9300 actualment, mai s’ha arribat als 10000, fet que hauria estat interessant ja que les subvencions rebudes haguessin sigut millors. Els usuaris es van interessar sobretot per la relació que hi ha entre Cardona i Solsona, i el Sr. Alcalde va explicar-nos que estan treballant molt en el turisme, ja que les persones que vinguin a visitar-nos no marxin el mateix dia, sinó que es quedin a dormir i així disfrutin més de la comarca i els pobles veïns, com Cardona.
Un altre tema que es va tractar va ser el tema transport, ja que des de Solsona té un cost molt alt en comparació a Cardona, però l’Ajuntament no té competència per posar mans a l’assumpte. Per tancar aquesta trobada es va parlar de la vaga general del dia 14 i de la crisi en que ens veiem immersos, crisi que no només afecta a les persones, ja que als Ajuntaments, com va explicar-nos també els afecten tots els canvis.
Moltíssimes gràcies al Sr. David Rodríguez per una trobada tan interessant i amena. Amb fe i esperança fins la propera.