Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

14/02/2007
REUNIÓ ADIGSA – AJUNTAMENT DE SOLSONA – SOL DEL SOLSONÈS

 El passat 14 de febrer del 2007 a l’ajuntament de Solsona, es va signar el contracte d’arrendament del pis que gestionarà el Sol del Solsonès. Aquest recurs permet posar a disposició del usuaris del Sol del Solsonès, amb la finalitat de tenir un habitatge per les persones diagnosticades de malaltia mental o amb problemes de drogodependències.

Imatge de complement

 Varen assistir a la signatura: el batlle senyor Jordi Riart, la senyora Montse Segura, gestora d’activitats d’ADIGSA, Montse Albacete, regidora de Benestar i Família de l’ajuntament de Solsona, Trini Pia, responsable ONA, Mercè Esquerrer, responsable oficina cooperació, el senyor Enric Serra Mayà, president associació Sol del Solsonès, Neus Sampons, coordinadora associació Sol del Solsonès, en C.G., usuari de l’associació, en E.S. usuari de l’associació, en Ll. Cl. Usuari de l’associació.

Després de signar el contracte entre ADIGSA i Sol del Solsonès; Enric Serra va agrair amb emotives paraules a ADIGSA i l’ajuntament de Solsona per tot interès a disposició de l’associació del Sol del Solsonès.