Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

18/07/2007
Exposició de dibuixos i pintures de CANDI GUILANYÀ CANES

L’Associació de familiars de Malalts Mentals i Drogodependents SOL DEL SOLSONÈS, pretén fomentar la inclusió del Sol del Solsonès dins la vida cultural de Solsona i per aquest motiu proposa oferir un espai com a sala d’exposicions permanents.

Imatge de complement

La primera exposició serà la d’un membre col•laborador de l’associació, en Candi, ell ha fet gran part d’aquests dibuixos i pintures entre nosaltres i per aquest motiu creiem que és el més indicat per inaugurar aquest espai d’exposicions. L'exposició, que resta a la vostra disposició, s'inaugurarà el proper dissabte dia 28 de Juliol.

Si esteu interessats a visitar-la podeu adreçar-vos de dilluns a divendres de 15:00 a 19:00h; i si us interessa exposar, podeu posar-vos en contacte amb l’associació al telèfon: 973483683.

Treballarem per regularitzar les exposicions permanents al Sol del Solsonès, amb artistes Solsonins o de municipis veïns, amb obres actuals a través de l’interès cultural de les quals es fomenti la visita de l’exposició, en la mesura de les possibilitats de l’associació es publicarà el calendari de exposicions i cada exposició en particular.