Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

26/04/2014
V CAMPIONAT DE CONTRO I RECONTRO

El passat 26 d’abril es va celebrar a Juneda el V Campionat de Contro i Recontro, organitzat per l’Associació de botifarra d’Alguaire juntament amb el Club Social el Compàs de Juneda.

Imatge de complement

Membres de l’associació i del club social del Sol del Solsonès juntament amb equip tècnic van participar a aquesta activitat.
En arribar a Juneda, vam fer una visita cultural per la ciutat, visitant el centre cultural, el passeig, el portal del Marca i el pou de gel.. Seguidament vam anar al pavelló d’esports on es feia el dinar i el campionat.
Sis persones de l’associació van participar al campionat aconseguint bones posicions. Paral·lelament al campionat, els usuaris i col·laboradors que no hi volien participar podien fer altres activitats com jocs de taula.
En acabar l’acte, a tots els participants els van obsequiar amb productes típics de la terra ( pomes, oli.. etc.) i amb un pernil a cada club social.
Només ens resta felicitar als organitzadors, col·laboradors i voluntaris de l’acte per a aquesta vetllada tant dinàmica, alegre i enriquidora. Amb responsabilitat compartida tots junts podem fer moltes coses.