Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

28/05/2009
REUNIO SOL DEL SOLSONES AMB ICASS LLEIDA

El dijous 28 de maig l’equip tècnic del Sol del Solsonès, la tècnica Maria Díaz i la coordinadora Marta Garriga i el seu president Enric Serra es van reunir amb el tècnic encarregat de les drogodependències, el Sr. Joan Ramon Saura, en el Departament d’Acció Social i Ciutadania de Lleida.

Imatge de complement

El Sr. Joan Ramon Saura va mostrar molt interès per totes les accions, activitats i seguiment que fem el Sol del Solsonès a les persones que pateixen drogodependències i als seus familiars.

Va veure molt positivament el treball que realitzem en xarxa amb els següents agents: els Serveis Socials, Centre Sanitari del Solsonès, CAT, Departament de psiquiatria d’Althaia, Creu Roja de Solsona i Cardona, Departament de Joventut del Consell Comarcal del Solsonès, els Mossos d’Esquadra, la Policia Local, les AMPES de l’IES de l’Escola Arrels i de l’IES Francesc Ribalta, el Departament de Joventut del Consell Comarcal del Bages, Associació de Dones del Solsonès, Guardia Civil i la Taula de Salut Jove de l’Ajuntament de Solsona.

Des del Departament d’Acció Social i Ciutadania van mostrar el seu recolzament en la realització de la segona fase de desplegament del PLEAS, Pla Estratègic Antidroga del Solsonès, amb el suport de l’Obra Social de Caixa Sabadell.