Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

23/02/2007
Xerrada de l'Anna Espanya sobre la inserció laboral en el Sol del Solsonès

 El passat divendres 23 de febrer es va fer una xerrada al Sol del Solsonès per explicar el programa d’inserció laboral que han dut a terme des del passat novembre. 

Imatge de complement

 La xerrada va ser a càrrec de la prospectora laboral, Anna España, que va fer una exposició de les accions empreses, dels resultats i les dificultats que han anat sorgint. Des que es va iniciar el projecte, s’ha pogut actuar amb 14 dels usuaris, tres dels quals actualment estan treballant en empreses de Solsona. Ha estat un treball a nivell individual amb cada usuari, on l’objectiu no era només la inserció laboral en si sinó despertar la motivació, activar recursos, detectar habilitats, etc. Paral•lelament s’ha estat en contacte amb empreses, per tal d’aconseguir una major conscienciació en aquest camp, intentant transmetre la idea de treball com a via per al benestar personal.
La xerrada va finalitzar amb unes paraules del president de l’associació, Enric Serra, en agraïment a la tasca realitzada i transmetent la intenció de poder seguir endavant en aquesta nova via d’actuació amb nous projectes.
Des del Sol del Solsonès volem agrair l’interès mostrat per aquest projecte, tant de les persones que van acudir divendres com de tots aquells que ens han recolzat, i col•laborat en ell, empreses i ciutadans de Solsona