Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

30/10/2007
Projecte P.L.E.A.S. (Pla Estratègic Antidroga del Solsonès)

El passat dilluns 29 d’octubre es va celebrar a Viladecans el 34è atorgament de premis Caixa Sabadell 2007 (Estudis, programes culturals, programes socials)

Imatge de complement

El Sol del Solsonès té el plaer de comunicar que va ser escollit dins d’aquest esdeveniment d’atorgament de premis pel projecte PLA ESTRATÈGIC ANTIDROGRA DEL SOLSONÈS – PROJECTE PLEAS pel seu projecte presentat. Estem molt contents perquè varem tenir l’honor de rebre el premi valorat en 5.000 euros.

L’acte va ser presentat per la periodista Glòria Serra a l’auditori l’Atrium de Viladecans. Tots els presents varen gaudir d’un magnífic espectacle, Malaje, de la companyia Al Badulake.
Malaje és un projecte multidisciplinari en el qual el circ contemporani, flamenc i teatre es donen la mà aconseguint un espectacle innovador i creatiu.

A continuació el batlle de Viladecans va donar la benvinguda i el president de la Caixa de Sabadell va felicitar als premiats la sensibilitat i els treballs portats a terme per tal d’ajudar al benestar de la comunitat.

El Sol del Solsonès també vol manifestar la confiança i l’il•lusió posada en el nostre projecte social.