Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

29/08/2015
VII NIT LITERÀRIA DE LA VALL DE LORD

El passat 29 d’agost vam celebrar la VII Nit Literària i Musical de la Vall de Lord.

Imatge de complement

Volem amb aquest escrit agrair a tots els que han fet possible aquest acte solidari ple de poesia, gimnàstica, música, humor i cant, a la bona gent de la Vall de Lord, les autoritats de Sant Llorenç de Morunys, La Coma i la Pedra i Guixers, el Club de Jubilats l’Arcada per la seva implicació en l’organització de la vetllada i, naturalment a tots els joves i grans artistes i músics i a la Coral de Sant Llorenç, que s’han prestat incondicionalment a fer aquesta gran festa. No podem oblidar els col·laboradors que, amb la seva generositat, han demostrat la sensibilitat per ajudar al Sol del Solsonès a continuar treballant  per la salut mental i contra les addiccions.

Al final de l’acte les autoritats van fer entrega a cada participant d’un petit obsequi de ceràmica realitzats pels usuaris del Club Social del Sol del Solsonès.

En nom d’aquesta família del Sol del Solsonès, rendim aquest homenatge de gratitud i afecte a la bona gent de la Vall de Lord pel seu eficaç treball, generositat i dedicació. Per molts anys puguem celebrar aquest solidari esdeveniment. MOLTES GRÀCIES!!!!!