Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

07/05/2008
Visita al Sol del Dr. Pere Bonet i del gerent del Centre Sanitari del Solsonès

El dijous dia 7 de maig a la seu del Sol del Solsonès vam tenir l’honor de rebre la visita del doctor Pere Bonet, director de Salut Mental d’Althaia de Manresa, del gerent del Centre Sanitari del Solsonès, Sr. Joan Domènec, acompanyats de la Dra. Claustre Rafart, que varen ser rebuts pel president Enric Serra, per la secretaria Trini Esteve i per la psicòloga Montserrat Martínez. Se’ls va informar i mostrar la seu de l’associació i el club social que els visitants molt atentament van seguir.

Imatge de complement

Reunits a la sala de juntes on es va parlar dels esdeveniments que porta a terme el Sol del Solsonès, acordant que el 27 de Juny a la sala de l’ajuntament de Solsona el doctor Bonet desenvoluparà una ponència titulada “La salut mental i les addiccions avui”, a les 18.00h, a la sala d’exposicions de l’Ajuntament de Solsona. El moderador de taula serà el Sr. Joan Domènec.

També es va parlar i començar a posar en marxa pel mes de Juny del proper any de celebrar a Solsona el primer fòrum de tabaquisme, alcoholisme, salut mental i drogodependències. Aquest fòrum, que serà coordinat pel Sol del Solsonès, Centre Sanitari del Solsonès i el departament de salut mental d’Althaia, Creu Roja de Solsona i altres entitats, durarà tot un dia, començarà a les 10.00h per acabar a les 19.00h. El fòrum estarà especialment destinat als professionals i a totes aquelles persones interessades de la província de Lleida i de les comarques centrals de Catalunya. Seguirem informant.

Estem pendents d’anunciar dia i hora d’una xerrada de taller de familiars a càrrec de la doctora Casserres.

El resultat de la reunió en tot moment es va mostrar molt afectiu i positiu, coincidint en seguir un camí d’una bona col•laboració entre Sol del Solsonès, Althaia, Centre Sanitari del Solsonès, la FECAFAMM, la Generalitat de Catalunya, les institucions locals i comarcals, Creu Roja de Cardona i Ajuntament de Cardona.