Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

13/04/2010
REUNIO AMB LA COORDINADORA D’ENTITATS DE LLEIDA

El passat dimarts 13 d’abril el president del Sol Enric Serra i la coordinadora Marta Garriga van assistir a la reunió de la coordinadora d’entitats de les Terres de Lleida-FECAFAMM celebrada al consell Comarcal de Cervera.

En la reunió es va informar de com havien anat les presentacions de la coordinadora a les institucions com ICASS o al Departament de Salut, també es va parlar sobre com redactar els estatuts per tal de constituir la coordinadora així com les properes línies de treball.

Volem aprofitar per informar-vos que el proper dissabte 17 d’abril estarem en una parada a la fira d’entitats de Cardona ( de 16:00 a 20:00 h )on difondrem informació sobre l’entitat i sobre el PLEAS ( Pla Estratègic Antidroga del Solsonès i rodalies ).

També us informem que el proper divendres 23 d’abril participarem en la diada de Sant Jordi amb dos parades situades a baix al Pont i al portal del carrer Castell. Farem la venta tradicional de roses i llibres antics, així com la venta d’articles de ceràmica fets pel nois i noies del club social del Sol.