Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

06/10/2007
El Sol del Solsonès participa en el Dia Mundial de la Salut Mental a Vic

El dissabte dia 6 d’Octubre una representació del Sol del Solsonès i del Club Social va assistir a la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental que es va celebrar a Vic. L’assistència d’arreu de Catalunya va ser massiva. 1350 persones van seguir amb molta atenció tant els espais lúdics com l’acte institucional.

Imatge de complement

A l’arribada ens van rebre amb un esplèndid esmorzar gentilesa de Casa Tarradellas. Tot seguit vam gaudir de diferents representacions artístiques, culturals i musicals. En l’acte institucional hi va participar l’Hble. Sra. Marina Geli, Consellera de Salut; l’Hble. Sra. Carme Capdevila, Consellera d’Acció Social i Ciutadania; l’Il.lustríssim Sr. Josep M. Vila d’Abadal, Alcalde de Vic; l’Il.lustrísim Sr. Celestino Corbacho, President de la Diputació de Barcelona; el Sr. Xavier Trabado, president de la FECAFAMM*1; i el Sr. Ramon Viñas, president d’AFMMO*2.

Els assistents van seguir l’acte institucional amb molta atenció. Així seguim treballant per una millor qualitat de vida del col•lectiu i pel coneixement social de les malalties, per aconseguir així fer una lectura que ens permeti reconèixer plenament la part sana i positiva de les persones. És per això que diem: dóna la mà a la salut mental i als drogodependents.

Finalment vam celebrar el dinar de germanor, el qual va tenir una assistència de 1.350 persones.

Agraïm la bona organització, el bon acolliment de la ciutat de Vic i del seu Alcalde, la FECAFAMM de Catalunya i la col•laboració de la Diputació de Lleida.

*1 FECAFAMM: Federació catalana d’associacions de familiars i persones amb problemes de salut mental (www.familiarsmalaltsmentals.org)
*2 AFMMO: Associació de Familiars de Malalts Mentals d'Osona