Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

29/07/2007
COLLAGE FET PER ELS MEMBRES DEL CLUB SOCIAL.

Aquest ha estat un taller de creació artística amb material plàstic; a continuació us mostrarem una fotografia del treball realitzat. Aquest taller tenia com a objectiu la realització d’un collage on es representés la ideologia que els usuaris participants respecte l’essència del treball a l’associació es a dir, els dos eixos de salut mental i les drogodependències.

Imatge de complement

La tècnica que s’ha utilitzat com a vehicle de comunicació ha estat el collage, és a dir hem procedit a buscar material i desprès s’ha retallat i enganxat (el material s’ha extret de revistes diaris i prospectes). El desenvolupament del taller ha estat de caràcter lúdic, de manera que mentre es desenvolupava i a través del material gràfic que es retallat per a l’elaboració, es convidava a un debat informal del tema entre els participants.

A continuació us presentem el resultat del collage, si us fa gràcia podeu acostar-vos a veure aquest mural, ja que ara forma part del nostre decorat del club social, Ja veieu que tot i ser vacances d’estiu, estem molt treballadors i fem els possibles perquè l’entorn físic del club cada vegada sigui una instal•lació més atractiva per a tots nosaltres i vosaltres.