Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

04/08/2008
EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA A SANT LLORENÇ DE MORUNYS

 Dilluns passat dia 4 d’Agost es va inaugurar la primera exposició de fotografies del taller fotogràfic del Sol del Solsonès a la sala Gimnàs STICSÀ de l’Ajuntament de St. Llorenç de Morunys.

Imatge de complement

 A l’acte hi va assistir Maria Àngels Gómez, regidora de cultura de l’Ajuntament, actuant en nom del Sr. batlle, que estava absent de la població. També amb la seva presència va assistir la regidora Montserrat Cases i el coordinador del PLEAS (Pla Estratègic Antidroga del Solsonès), el Dr. Antoni Fernández. La regidora M. Àngels, va donar la benvinguda i les gràcies per poder gaudir d’aquesta exposició, els autors de la qual són del club social del Sol del Solsonès. Aquest taller porta realitzant-se durant quatre anys sota la direcció del mestre fotogràfic Josep Albets (Llàtzer).


El president del Sol, Enric Serra, en reconeixement i agraïment per aquest bon acolliment a St. Llorenç de Morunys, va remarcar la importància de sensibilitat per la nostra societat, ja que tots hi estem implicats, i els municipis tenen un deure per acomplir pel benestar i per una millor convivència de tots. Hem de saber de tot cor i ser sensibles en aquests problemes patològics com és la salut mental i les addiccions. Saber donar la mà però també saber donar la cara. No ens inquietem per res perquè Déu està al nostre costat.

Nota: L’exposició restarà oberta del 4 fins al 10 d’agost inclòs de les 17.00h a les 20.00h. Val la pena de visitar-la.