Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

21/05/2007
El Sol del Solsonès ofereix un nou servei d'ajut a domicili

L’Associació de familiars de malalts mentals i drogodependents Sol del Solsonès ofereix un nou servei d’Ajut a domicili .

Imatge de complement

Aquest servei té com objectiu donar resposta a les necessitats psicosocials, sanitàries i domèstiques que planteja la persona amb malaltia mental o problemàtiques de drogodepedències i assessorar i orientar als familiars que conviuen amb aquesta persona per tal de que accedeixin als recursos socials i sanitaris existents dins la xarxa pública.

La intervenció es realitzarà en primer lloc a la seu de l’associació on la treballadora social Neus Sampons rebrà la demanda. Seguidament, es farà un estudi del cas amb tot l’equip tècnic i es valorarà la necessitat d’aplicar el servei d’ajut a domicili. Es presentarà el pla de treball a la persona interessada i si accepta les condicions s’iniciarà el servei. En funció de les necessitats detectades la Treballadora Social Neus Sampons o la psicòloga Montse Martínez es desplaçarà al domicili. Es farà un seguiment del cas per part de tot l’equip tècnic i amb altres professionals dels diferents recursos socials i sanitaris de la comarca.