Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

26/11/2011
IV NIT LITERARIA I MUSICAL DEL SOL DEL SOLSONÈS A CARDONA.

Dissabte 26 de novembre es va celebrar al Teatre “Els Catòlics” de Cardona, la quarta edició de la nit literària i musical del Sol del Solsonès, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Cardona, Creu Roja Cardona i el Sol del Solsonès.

IV NIT LITERARIA Veure galeria

El principal objectiu d’aquest acte lúdic és la implicació dels usuaris del Sol del Solsonès en l’organització i participació d’una festa oberta al públic en general on ells són els principals protagonistes. A mes es pretén difondre la tasca del Sol del Solsonès i sensibilitzar una vegada més a la població pròxima de la existència de les malalties mentals i les drogoaddiccions.


La varietat de l’acte, va fer omplir quasi bé el teatre demostrant així, una vegada més,  la solidaritat i la conscienciació del poble cardoní. En primer lloc la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Cardona, Elena Xixons, va donar la benvinguda a l’acte i va agrair la participació de tots els artistes i col·laboradors. La presentadora de l’acte Elena Company va donar pas a les actuacions. En primer lloc la Coral Cardonina, sota la direcció de Josep M. Casafont, va interpretar sis cançons. Seguidament va intervenir el conjunt Instrumental de l’escola municipal de Música, Musicant. La poesia va anar a càrrec de la Montserrat Canal. El grup del Sol del Solsonès, El Sol Canta, van interpretar “L’Estaca” i “Cardona va bé”. L’escola municipal de música de Cardona, Musicant va fer actuar a un dolç duet de violins. Jordi Santasugsana i Joan Gener van portar més poesia al teatre. Seguidament va actuar el grup Sapiens 1714. Desprès de les actuacions, el president del Sol del Solsonès Enric Serra va fer un parlament fen èmfasi en la sensibilitat i solidaritat del poble cardoní. L’alcalde de Cardona, Ferran Estruch va demostrar el recolzament que el consistori dona a la nostra entitat. El fi de festa el va posar el Traspunt amb un fragment del musical “Mamma Mia”. Seguidament es va fer el sorteig de l’obsequi del Parador Ducs de Cardona i es va entregar als participants, per part de les diferents autoritats un obsequi de ceràmica realitzat des del Sol del Solsonès. Agrair des d’aquí la participació de les autoritats, artistes, presentadors, Creu Roja Cardona, als assistents i a tots els col·laboradors, ja que sense ells aquesta nit màgica no seria possible. Tots amb responsabilitat compartida i seguint els bons camins de la fe i l’esperança, fins l’any que bé a la V nit, l’últim dissabte de novembre. Ben cordialment.