Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

07/09/2012
INMA MANSO, SOTDELEGADA DEL GOVERN CENTRAL VISITA EL SOL

El passat dia 7 de setembre, al Sol del Solsonès, vàrem tindre l’honor de rebre Imma Manso, Sotsdelegada del Govern Central a Lleida. Va ser rebuda per el President Enric Serra. Tant el President com l’equip tècnic li van explicar els orígens i els projectes que es porten a terme des de la nostra Associació. 

Imatge de complement

Tot seguit, en el  Club Social se li va fer entrega de la medalla artesana realitzada per els membres del Taller de ceràmica. El president en nom de la Junta directiva i d’aquesta gran família del Sol Solsonès li va posar aquesta medalla en commemoració dels X anys consecutius de celebració de les Nits literàries i Musicals de Solsona. També en nom del club social, el membre del club social, Santi i en nom de tots, li va fer entrega d’un ram de flors que representen: l’ estímul, motivació , l’amor i els bons sentiments.
Tot seguit va rebre la salutació, molt efectiva, de l’alcalde de Solsona, David Rodríguez que va comentar que des de el Sol del Solsonès es porta terme una bona tasca per Solsona i rodalies.
 A continuació, la Sra. Imma Manso va parlar transmetent-nos la il·lusió, germanor i esperit de sensibilització per seguir treballant tots junts en aquesta tasca que ella compartia amb nosaltres, i així seguir aquests bons camins per ajudar als més dèbils i, fonamentalment aquest col·lectiu de malalts mentals i drogodependents.
Per finalitzar l’acte El Sol canta, va interpretar dues cançons que van amenitzar l’acte.
El President Enric Serra, en nom d’aquesta gran família del Sol, agraeix a totes les entitats locals i comarcals que han mostrat sempre estar al costat del Sol, però en aquesta ocasió, de tot cor, vol fer arribar un profund i sincer agraïment a Imma Manso, sots Delegada del Govern Central, que certament és la primera vegada que la subdelegació ocupa aquest gran càrrec, una senyora.
Dit això demano a Deu que ens vagi donant la llum de cada dia per tenir esperit i força i seguir aquests bons camins, però amb  responsabilitat compartida i així entre tots podem fer moltes coses.
Am b fe i esperança, Sra. Imma Manso fins una altre ocasió. Moltíssimes gràcies