Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

10/09/2007
El Sol del Solsonès també ha participat en la Festa Major

El club social i membres de la junta directiva han viscut i han participat aquests dies a la Festa Major de Solsona, celebrada amb una gran participació i concurrència de visitants de fora i de Solsonins i Solsonines en honor a la nostra Mare de Déu del Claustre, patrona de la ciutat de Solsona.

Imatge de complement

Són dies d’acolliment d’amics i de família, remarcant amb fe i esperança aquests valors de família tan necessaris per les convivències d’avui dia.

La nostra patrona, amb la seva manifestació guarda els fills de Solsona, com a suprema mare, ens guarda a tots.

El Sol del Solsonès manifesta que per la immensa importància de la Festa Major de Solsona recolzem que sigui declarada d’interès patrimonial.

El nostre fotògraf, Lluís Closa, ha recollit de la festa moments emblemàtics amb un arxiu d’un miler de fotos. Aquest fotògraf s’ha especialitzat a través dels tallers de fotografia portats a terme des de fa tres anys dirigits pel professional de la fotografia Josep Llàtzer. A través de la constància del club social gaudim ja de persones experimentades en diferents especialitats.

Agraïm a les autoritats locals i comarcals la bona organització de la Festa Major, així com la presència de les autoritats del Govern de la Generalitat i de les nostres autoritats eclesiàstiques.