Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

11/10/2010
AJUDES

ES REB: SUBVENCIÓ DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA I SUBVENCIÓ DE L’OBRA SOCIAL UNNIM

 La Diputació de Lleida ha concedit un ajut de col·laboració econòmica al projecte “Aula d’informàtica: Connecta’t ”, seleccionat en la convocatòria de subvencions directes d’enguany. Amb aquest projecte es vol donar una oportunitat d’integració social al col•lectiu amb el que treballem perquè les persones que l’integren estiguin capacitades per a desenvolupar-se de manera autònoma en la societat de la informació i en l’ús de les noves tecnologies, per una banda i proporcionar les eines i recursos necessaris per tal de dur-ho a terme, per l’altra. Volem agrair a la Diputació de Lleida la seva confiança i la sensibilitat i generositat per una millor qualitat de vida de les persones d’aquest col·lectiu . Amb fe i esperança compartim aquesta responsabilitat entre tots.

SUBVENCIÓ DE L’OBRA SOCIAL UNNIM

L’obra social d’UNNIM ha aprovat la col·laboració econòmica del projecte, “Forma’t i treballa de ceramista”, seleccionat en la convocatòria d’ajuts a programes socials d’inserció laboral 2010 de Caixa Sabadell. Dit projecte servirà per realitzar la formació als usuaris de l’entitat en ceramistes perquè puguin treballar en la nova estructura que es vol crear al Sol per solventar les mancances laborals del col·lectiu..

Volem agrair a l’obra social UNNIM la seva confiança i la sensibilitat i generositat per permetre que la qualitat de vida de les persones amb les que treballem, millori. Amb fe i esperança compartim aquesta responsabilitat entre tots.