Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

25/09/2009
REUNIO COMISSIO DEL PLEAS

El passat divendres 25 de setembre a la seu del Sol es va reunir la comissió del Pla Estratègic Antidroga del Solsonès i rodalies ( PLEAS ) formada per: Consell Comarcal del Solsonès, Ajuntament de Solsona, Ajuntament de Cardona, Taula de Salut Jove, AMPA Arrels, AMPA IES Francesc Ribalta, Centre Sanitari del Solsonès, Creu Roja de Solsona, Guardia Civil, Mossos d’Esquadra, Policia Local i Junta del Sol.

Imatge de complement

En aquesta reunió es va presentar el coordinador de la fase del desplegament del PLEAS Toni Mujal i aquest va explicar les diferents accions que es duran a terme:

  • Taula Rodona sobre addiccions ( alcohol, tabac i drogues ) que es celebrarà el proper 7 d’octubre a les 18:00 hores a la Sala Cultural de l’Ajuntament de Solsona on intervindran el Dr. Pere Bonet, un usuari del Sol i el mateix coordinador.
  • Díptics informatius per joves i familiars.
  • Reunions amb els diferents agents.
  • Enquesta sobre el consum de drogues entre els joves.
  • Creació d’un grup de treball tècnic que realitzarà les diferents accions

Seguidament els participants van aportar noves idees, suggeriments i diferents punts d’opinió que serviran per dur a terme aquesta segona fase del PLEAS.
Els assistents es varen mostrar molt il.lusionats per posar en marxa aquesta fase amb la intenció d’ajudar i educar a tota la generació de joves per tal que puguin gaudir d’una joventut el més plena possible.
Si teniu qualsevol aportació la podeu fer arribar al Sol del Solsonès. Telf. 973 483683 o mail: soldesolsones@yahoo.es

Amb la col.laboració de Departament d’Acció Social i Ciutadania de Catalunya,
Ajuntament de Solsona, Consell Comarcal, Caixa de Sabadell, Ajuntament de Sant Llorenç de Morunys, Ajuntament de Cardona.