Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

18/08/2012
La Mosca Puck visita el Casal d’estiu de Solsona fomentant l’alimentació saludable.

El dimecres 18 de juliol la Mosca Puck va visitar els nens del Casal d’estiu de Solsona. La visita va tenir lloc a les piscines municipals de Solsona, on es va realitzar una obra de teatre en la que s’associava una alimentació saludable amb el benestar biopsicosocial de la Mosca.

Imatge de complement

Els nens es fan ficar de ple en l’obra i van estar compartint amb la Mosca Puck , aventures, preocupacions i alegries. En acabat els nens van ser convidats a l’esmorzar de la Mosca Puck que constava d’un batut de plàtan i taronja i unes galetes. L’actuació va anar a càrrec de Montse Mujal, Anna Canosa , Toni Mujal i Marta Garriga.
La iniciativa de la Mosca Puck va ser endegada fa un any des del Sol del Solsonés i a través del PLEAS (Pla Estratègic d’Atenció a la Salut). La Mosca Puck representa un estil de vida saludable, procurant accions i discursos tant per infants com per adolescents i joves.
En tot moment l’acte va ser presidit per el President del Sol, Enric Roures i Mayà, que és va sentir molt agraït i emocionat per tots el participants.