Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

20/09/2011
REUNIÓ ORGANITZATIVA DEL DIA MUNDIAL DE LA SALUT MENTAL

Dimarts 20 de setembre  la directora del Departament de Comunicació de FECAFAMM, Elisenda Ferrer, amb el president del Sol, Enric Serra i part de l’equip tècnic, es va reunir amb els representants de la Policia Local, amb la cap de protocol, la tècnica de cultura i la regidora de Cultura, Sara Alarcón.

REUNIO DIA SALUT MENTAL

L’objectiu de la trobada era ultimar alguns detalls de la diada que tindrà lloc el 8 d’octubre a Solsona i que acollirà la celebració més gran de Catalunya a l’entorn de la salut mental sota el lema “la gran aposta: invertir en salut mental i addiccions”. Podeu comprar la polsera de la diada, a diferents establiments de Solsona, al mòdic preu 1,5€.La trobada aplega tot el moviment social de persones amb problemes de salut mental i les seves famílies, juntament amb els professionals de la sanitat i l’àmbit social, i els més alts representants de les administracions públiques del país. L’Ajuntament i el Consell Comarcal han donat un ampli suport a la diada, que té un caire festiu, però també reivindicatiu.

PROGRAMA
10-11 h.          Arribada dels autocars al Portal del Pont. Recepció dels trabucaires de Solsona
10-11.30 h.     Concentració a la Plaça Major i degustació de coca de Solsona. Animació amb el grup Patinfanjas.Visita a la catedral.
11.30 h.          Cercavila amb animació fins a la Plaça del Camp i recollida de les autoritats a l’Ajuntament de Solsona per assistir als actes.
12.00 h.          Lectura del manifest a càrrec de Xavi Coral, periodista de TV3
12.10 h.          Parlaments dels representants institucionals
12.30 h.          Actuació dels gegants i els Castellers de Solsona
13.00 h.          Desplaçament fins a la sala polivalent
13.30 h.          Dinar (elaborat pel Gremi d’Hosteleria del Solsonès: amanida, arrosada de mar i muntanya,vedella amb bolets, pastis i cafè). Es poden recollir els tiquets al Sol del Solsonès,Club de jubilats l’Arcada de Sant Llorenç de Morunys, Oficina del nucli antic i promoció turística municipal, Oficina d’atenció al ciutadà de l’ajuntament de Solsona i oficina de turisme del Solsonès
15.00 h.          Lliurament de premis del concurs de cartells
15.20 h.          Actuació del Mag Pere
16.00 h.          Ball amb l’orquestra StresBand
17.00 h.          Comiat i final de festa

Amb fe i esperança, esperem gaudir un gran esdeveniment i confiem en la vostra companyia, perquè val la pena  fer-nos costat.