Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

23/11/2013
VI NIT LITERARIA I MUSICAL DEL SOL DEL SOLSONÈS A CARDONA

 Dissabte 23 de novembre es va celebrar al Teatre “Els Catòlics” de Cardona, la sisena nit literària i musical del Sol del Solsonès, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Cardona, Creu Roja Cardona i el Sol del Solsonès. 

Imatge de complement

  En primer lloc la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Cardona, Elena Xixons, va donar la benvinguda a l’acte i va agrair la participació de tots els artistes i col·laboradors. La presentadora de l’acte Marta Muixí va donar pas a les actuacions.
En primer lloc el ballet d’extraescolars de l’escola Mare de Déu del Carme ens va deixar sense paraules amb el nivell de les petites ballarines. Montserrat Canal va posar la nota poètica de la nit. 
Seguidament alumnes de l’Escola municipal de Música, Musicant, ens van oferir diferents cançons al so de piano i violi. 
A continuació La Meritxell Duran, Francisco Pedrosa i Marta Nieto van portar-nos una meravellosa actuació teatral. Seguidament l’escola Musicant, ens va tornar a oferir una actuació, aquesta vegada cantant cançons acompanyades amb piano.
La màgia dels contes va arribar de la ma de Maria José Fernández.
A continuació, El Sol Canta ens va interpretar “ Cardona va bé” i “La Libertad. Per acabar, la Faràndula de l’Associació A viure que son dos dies van posar el colofó final a l’espectacle amb una gran actuació. 
Seguidament es va fer el sorteig de l’obsequi del Parador Ducs de Cardona i Vilar Rural i es va entregar als participants, per part de les diferents autoritats un obsequi de ceràmica realitzat des del Sol del Solsonès.
El President del Sol del Solsonès va agrair a tots els presents la generositat i col·laboració que el Sol del Solsonès sempre rep de Cardona, amb una conclusió final de fe , esperança i caritat. 
Finalment l’alcalde de Cardona va donar les gràcies a tots i a totes i va valorar molt positivament la bona relació i treballs conjunts entre Solsona i Cardona. 
Agrair des d’aquí la participació de les autoritats, artistes, presentadors, Creu Roja Cardona, als assistents i a tots els col·laboradors, ja que sense ells aquesta nit no seria possible i que tots van demostrar estar amb un nivell molt alt. 
Tots amb responsabilitat compartida i seguint els bons camins de la fe i l’esperança, fins l’any que bé a la VII nit. Gràcies al rector de Cardona, que també va col·laborar, anunciant aquesta meravellosa nit literària des de la parròquia de Cardona.